emo sikit.

grrrr… harini aku melampiaskan kemarahan dan kekecewaanku.

semua org busy.dah boleh agak pun bila akan busy.bukan ke early preparation tu penting. kenape kene push to the last minute jugak? kenapa nak aku yg initiate the thinking jugak? pastu apsal takleh nak follow task delegation yg aku kasi? as if reti segala benda dan tolak idea aku mentah2. aku fikirkan on behalf semua org sebab aku tak mau chaos. tapi kenapa ada yang buat muka selenga je bila aku specify kerja masing2?? apakah??

tak mau dengar cakap aku, buat la kerja dulu!! jangan tunggu aku! aku org bawah je! sekali sekala aku yg mulakan tak apa juga!. ini setiap kali!

kalau setakat nak jadi ketua sebab glamor.baik tak payah! menyusahkan anak buah! penat2 orang lain buat kerja, paling hebat dia kasi pun, pujian – kalau berkenan. bukan nak turun padang sangat membantu. turun padang hanya bila kerja tu org nampak!! kerja detail2 termasuk penyelenggaraan tugas tak dikira kerja agaknya. Haissh.. memang aku marah. Setan banyak kot nih!. Ampun!

Advertisements

~ by littlehobbit on October 11, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: